Blog

Kategórie
 
 
 
 
 

Zálohovanie PET fliaš

Zavedenie zálohového systému začína od  1. 1. 2022. Odvtedy sa budú plastové PET fľaše  plechovky samostatne účtovať. Cena zálohy bude pre PET fľaše aj plechovky jednotná 0,15 centov. Zálohovanie sa bude týkať všetkých nápojových obalov obsahujúcich viac ako 80% vody, ktoré sú balené v plastových fľašiach alebo plechovkách) s objemom 0,1 až 3 litre. 

 

Pri obaloch, ktoré je možné vrátiť, nie je žiadne časové obmedzenie. Vracať sa môžu len fľaše označené symbolom zálohovania (Z v recyklačných šípkach) a  textom zálohované na odberné miesto nestlačené, spolu s vrchnákom. Teda PET fľaše a plechovky, za ktoré už bola zaplatená záloha. Je potrebné dbať, aby na nich ostal čitateľný čiarový kód.

 

Ak plastová fľaša/plechovka ešte nie je označená symbolom zálohovania, treba ju dať do žltej nádoby na triedený zber.

 

V spoločnosti OFFICE SERVIS nebude zriadené odberné miesto takýchto fliaš. Zálohované fľaše a plechovky bude možné vrátiť napr. v predajniach s plochou väčšou ako 300 m² alebo do iných zriadených odberných miest. Počas prechodného obdobia v prvých mesiacoch roku 2022 bude spoločnosť OFFICE SERVIS dopredávať nezálohované fľaše a postupne zavádzať predaj zálohovaných fliaš.

 

#somdoma

Pre všetkých nás je aktuálna situácia neľahká a preto by sme mali každý pomôcť ako vieme. Lockdown skúša naše limity a preto posledné mesiace parkujeme viac u naších zákazníkov doma ako v administatívnych budovách. 

Liek na hnusobu žiaľ nemáme, no rozhodli sme sa že do konca Februára môžete využiť našu akciu DOPRAVDA ZDARMA.

1. vyber si tovar ktorý potrebuješ

2. vlož akciový kód - somdoma a doprava na adresu v rámci Bratislavy je zadarmo!

 

 

Dezinfekcia priestorov

Vedeli ste že popri poskytovaní upratovacích služieb zabezpečujeme aj dezinfekciu kancelárii, škôl či úradov?

Tak už viete! :)

Ako to robíme?

Na čisté a odmastené povrchy sa dezinfekcia nanáša v dvoch postrekových fázach. Je dobré aby boli plochy čo možno najviac voľné a dostupné aby sa postrek dostal na čo najväčšiu plochu . Pre zvýšenie efektu použitej chemickej látky je vhodné nechať prostor 12-24h bez pohybu osôb.

 

Ak sa chcete dozvedieť viac a použitých látkach či cene, určite nás kontaktujte!

 

Mio si zamilujete na prvý dotyk !!

Je to veľmi jednoducho ovládateľný kávovar, ktorý pripraví na stisk tlačidla dokonalé espresso z čerstvo namletej zrnkovej kávy. Pomocou integrovaného speňovača mlieka behom niekoľko sekúnd pripraví lahodné cappuccino alebo caffé latte macchiato.

Jednoduchým pootočením hlavného tlačidla upravíte silu kávy aj veľkosť šálky. A to aj počas  prípravy nápoja!

 

Sortiment nápojov z tohto modelu zariadenia:

  • káva  Espresso malá, stredné, veľká – zo zrnkovej kávy čerstvo namletej pri každej porcii

  • Cappuccino a Caffé Latté – káva espresso zo zrnkovej kávy a našľahané čerstvé mlieko

  • Horúca voda a horúce mlieko

 

 

Mezinárodná kampaň, ktorá vznikla vo Veľkej Británii a jej cieľom je zvýšiť povedomie o hromadení odpadu a inšpirovať k jeho obmedzení. V Českej republike Týžden bez odpadu koordinujú autorky blogu Czech Zero Waste a zapojuje sa do nej rad neziskových organizácií obchodov, firiem, komunít aj jednotlivcov, ktorí veria, že to ide aj bez odpadu. 

Na Slovensku je Office servis s. r. o. prvou firmou, ktorá sa do Týždňa bez odpadu zapojila. V Týždni otvorených dverí od 2. do 6. septembra vám ukážeme, kde čapujeme čistiace prostriedky do kancelárií a predstavíme vás našim kolegyniam dažďovkám z vermi kompostéra. Máme pre vás riešenia, ako odmietať zbytočné produky, znižovať spotrebu neekologických materiálov, opakovane používať obaly, recyklovať papiere, či zvyšky zeleniny a požičiavať si navzájom zariadenia, ktoré nepotrebujeme každodenne.

 

43751580_1973075606318528_565105455773253632_n.jpgV kabelke nosím sieťovku, pri ruke mám plátenú tašku s vrecúškami na vážené potraviny a žiadna zaváracia fľaša u nás nepríde nazmar. U nás v práci sme sa tiež rozhodli zaviesť zero waste. Inšpiroval nás aj Kancel bez koša, kde sa spoločnosť Curaden zaviazala drasticky znížiť množstvo vytvoreného kancelárskeho odpadu. Návyky z domu sme preniesli do Zelenej kancelárie. A aby sme aj my prispeli svojou troškou, zaviedli sme bezobalové nakupovanie aj do kancelárií. 

 


Každý kto u nás nakúpi v minimálnej hodnote 600 euro bez DPH,

dostane od nás darček - magnetickú sklenenú tabulu.

 

 

Tabule stvorené pre vašu inšpiráciu. Vytvorte si vlastnú kombináciu. Vyberte si z množstva doplnkov pre všetky druhy tabúľ a máp. Prebuďte svoju kreativitu. Máme širokú ponuku kvalitných popisovačov. Sú ideálne na kreslenie a písanie na sklo, okná, zrkadlá a iné neporézne povrchy.

Inšpirácia prírodou

Tabule sú z prírodných materiálov, majú oblé tvary a pastelové farby s dekoratívnymi možnosťami úložných priestorov. Unikátne tvary krásne vyniknú, ak použijete viacej tabúľ. Ich spojením vznikne kombinácia vhodná do kancelárie i oddychovej zóny. Vyberte si v našom e-shope.

 

 

Poznáte ten zvuk trieštiaceho sa skla, keď auto OLO s hydraulickou rukou zdvíha zvon s použitým sklom a sype ho do nákladného priestoru? Vtedy sa končí jedna fáza života skla. Roztaví sa a ide do výroby. Nadšenci, ktorí stoja za značkou Druhý dych sa pokúšajú vdýchnuť nový život fľašiam, z ktorých sa už dopilo víno.

 

Nová web stránka

 

Po viac ako roku práce je to tu!

ZADANIE: 
Stránka OFFICE SERVIS slúži našim zákazníkov na objednávanie tovaru a služieb. Má byť prehľadná, rýchla a hlavne nápomocná. Počas obdobia dvoch rokov sme zbierali vaše nápady a spojili do krátkeho slovného spojenia: NOVÁ STRÁNKA!

VÝSLEDOK: 
Veríme že sa nám to podarilo. Ak máte nápad ako ju zlepšiť, napíšte nám a radi na tom popracujeme.

REGISTRÁCIA

DOLEŽITÉ: Dňa 11. 3. 2019 spúšťame našu novú stránku. Prosíme vás, spravte si na našej novej stránke registráciuNásledne budú všetky vaše dohodnuté obchodné podmienky synchronizované.

 

Nahromadilo sa vám množstvo citlivých dokumentov ktorých sa potrebujete zbaviť? Nechcete vyhodiť veľa penazí za skartovací stroj? Skúste si skartovací stroj prenajať!
 
 


Ťažko si vieme predstaviť kanceláriu s nulovým odpadom, ale každé naše rozhodnutie je voľbou toho, ako bude náš svet vyzerať zajtra. 

Nasledujúce tipy pre zelenšiu kanceláriu nie sú vyčerpávajúcim zoznamom, ale je to spôsob, ako začať s vytváraním pracoviska šetrnejšieho k životnému prostrediu.

1. Píšte všetci modrým perom Skúste sa vrátiť do prvej triedy k tradičnému plniacemu peru. Ak máte ťažkú ruku, vyberte si kvalitné guľôčkové pero. Stráňte sa reklamných pier na jedno použitie. Namiesto lámajúcej sa ceruzky vyskúšajte retro verzatilku či modernú mikroceruzku. Používajte zvýrazňovacie ceruzky namiesto fixiek. Fixky na tabuľu sú aj s vymeniteľnou náplňou a zošívačka dokumentov funguje aj bez spiniek.

2. Nepoužívajme chémiu Čistiace prostriedky s čo najmenším negatívnym dopadom na zdravie a životné prostredie sú plne odbúrateľné a vyrobené bez fosfátov, ropných derivátov, chlóru, syntetickej parfumácie, farbív, enzýmov, palmového tuku. Napríklad osviežovač vzduchu si môžete pripraviť z vody, alkoholu a pár kvapiek vonnej silice.

 

Kancelária budúcnostiČo je to dobrá kancelária? A zdravé pracovné prostredie? Skúsme preskúmať protiklad, aby sme našli odpovede na tieto otázky. Čo je to zlá kancelária? Je to preplnený stôl, kde niekedy pridlho sedíte na starej kancelárskej stoličke? Je to zlý vzduch a príliš slabé osvetlenie, ktoré vás unaví aj napriek galónom kávy? Sú to telefónujúci kolegovia, kvôli ktorým trvale strácate koncentráciu alebo pocit, že práca nemá zmysel a preto už ste to už vnútorne rezignovali? Existuje množstvo dôvodov, ktoré nás stresujú, spôsobujú bolesť hlavy alebo chrbta a psychickú nepohodu. Tak či onak náš výkon klesá a s ním aj pocit pohody. V najhoršom prípade dokonca ochorieme. Prinášame zopár návrhov ako zlepšiť náš kancelársky svet.


 
 

Pracovné stretnutia bez odpadu sú na vzostupe. Po desaťročia sa na podobných stretnutiach vytváralo obrovské množstvo odpadu od papiera po jednorazové flľaše s vodou. Dnes už účastníci konferencií a seminárov očakávajú ekologickejší prístup. Od zodpovedných hostiteľov sa očakáva premyslený spôsob na zníženie alebo nevytváranie odpadu.

Pri plánovaní zelených stretnutí alebo udalostí začína všetko výberom miesta. Ideálny je výber miesta, ktoré je pre účastníkov ľahko dostupné a mimo mesta. Hľadajte konferenčné centrá so skúsenosťami s akciami s nulovým odpadom a udržateľnosť berú ako prioritu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia