Kategórie
 
 
 
 
 

Škandinávsky dizajn na vašu stenu

Tabule stvorené pre vašu inšpiráciu. Vytvorte si vlastnú kombináciu. Vyberte si z množstva doplnkov pre všetky druhy tabúľ a máp. Prebuďte svoju kreativitu. Máme širokú ponuku kvalitných popisovačov. Sú ideálne na kreslenie a písanie na sklo, okná, zrkadlá a iné neporézne povrchy.

Inšpirácia prírodou

Tabule sú z prírodných materiálov, majú oblé tvary a pastelové farby s dekoratívnymi možnosťami úložných priestorov. Unikátne tvary krásne vyniknú, ak použijete viacej tabúľ. Ich spojením vznikne kombinácia vhodná do kancelárie i oddychovej zóny. Vyberte si v našom e-shope.

 

Magnetické tabule v tvare kruhu majú celoživotnú záruku

Kombináciu severského štýlu a funkčnosti dopĺňajú super silné magnety. Môžete tak pripevniť nielen vizitky a nápady, ale aj bylinky v kochlíkoch, kľúče, či pracovné potreby. Odkazy, či plány sa píšu stierateľnými fixkami. Len čo nápis zaschne, zotriete ho aj obyčajnou handričkou. Tabule sú nadčasové a zároveň praktické doplnky interiéru. Vybrať si môžete zo širokej škály veľkostí a povrchov inšpirovaných prírodou. 

NAGA Business

Veľké veľkosti tabúľ ale aj mobilné sklenené tabule boli špeciálne vyvinuté pre kancelárie, zasadacie miestnosti, hotely a konferenčné centrá.

Sme výhradným distribútorom dánskej značky NAGA na Slovensku. Ponúkame najväčší výber nástenných tabúľ a doplnkov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia